Welkom

PRO ACT ENTERTAINMENT © UFEEST.BE  2009

Welkom.
Entertainment.
Media Consulting.
Management.
Fashion.
Contact.
PRO ACT MEDIA CONSULTING

Radio werkt ...! Radiopubliciteit levert resultaat....!

Een radioboodschap is jong, fris, modern, dynamisch en geeft uw campagne een bepaalde filosofie en/of sfeer mee. Bovendien is radiopubliciteit goedkoop en overal gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Een radiospot geeft een veel persoonlijkere benadering van uw zaak of product dan een klassieke advertentie of aankondiging. Als coördinerende radio-regie voor verschillende radio’s in Vlaanderen zal onze reclameadviseur u een zo effectief mogelijk radiocampagne voorstellen. Hierbij wordt er samen met u gekeken naar de doelstellingen, naar uw primaire en secundaire doelgroep(en), naar het beste radiostation in die gewenste regio met het hoogste luistercijfer en natuurlijk naar uw beschikbaar budget.

 

 

Om een efficiënte actie te voeren die zijn doel optimaal bereikt volgen onze reclameadviseurs dagelijks de marktevoluties voor u op om u als adverteerder een uitstekend product aan te bieden en de nodige respons op uw acties te waarborgen. Wij verzekeren u een up-to-date advies met professionele kennis van zaken !!

Meer info? Klik hieronder op “Waarom radio”

Een radiocampagne bestaat uit een professionele radiospot, het aantal spots per dag en de lengte van de campagne (aantal dagen/weken). De reclamespot bestaat standaard uit 30 seconden, maar kan ingekort/verlengd worden per 5 seconden.

Het aantal spots kan gaan van 6, 8 tot 10 spots per dag, afhankelijk van de gekozen campagne. Andere mogelijkheden zijn nieuws-, tijdsein- en programmasponsoring.

1. Waarom radio ?

2. Radio is magie

3. Tips voor de adverteerder

4. De mogelijkheden

5. Reclamespots

6. Weetjes

7. Recente adverteerdes