Welkom

PRO ACT ENTERTAINMENT© UFEEST.BE  2009

Welkom.
Entertainment.
Media Consulting.
Management.
Fashion.
Contact.
MANAGEMENT
‘We take care of your cares...’

People Management

 

PRO ACT verzorgt voor diverse artiesten, modellen, hostessen, DJ’s, dance-acts en groepen het exclusieve ‘people management’. De taak van deze ‘medewerkers’ en hun taak is 'graag in het volle licht van de schijnwerpers staan', genieten van de bewondering…. genieten van het applaus…,dat is hun job!  

 

Onze job is om deze medewerkers alle beslommeringen van hen over te nemen en te zorgen dat ze zich volledig met de artistieke kant van hun vak bezig kunnen houden. PRO ACT heeft een zeer professionele en betrouwbare kennis van meer dan 10 jaar op dit gebied en voorziet u in deze behoefte. PRO ACT zorgt verder ook voor het financiële, administratieve, juridische en organisatorische kant van hun beroep. Naast het behartigen van deze 1.001 zakelijke belangen is PRO ACT als management ook zeer nauw betrokken bij het constante creatieve en artistieke proces van de carrière van elke medewerker.

 

Juridisch en financieel advies

 

PRO ACT heeft een speciale team met interne en externe adviseurs die over een grote expertise en know how beschikt inzake de specifieke financiële en juridische kanten van het ‘entertainmentvak’. Deze jurist en accountant kunnen de artiest/model tot hulp zijn bij alle administratieve beslommeringen die met hun werk of optreden gepaard kunnen gaan: verplichtingen voortvloeiende uit de mogelijke statuten, de sociale-verzekeringen, de wet op de loonbelasting, BTW aangiften, de wet op de omzetbelasting, SABAM, enz… Tevens bied deze afdeling uitgebreide juridische kennis over platen-, muziekuitgave, publicatie- en fotorechten,  managementcontracten, de te kiezen rechtsvorm waarin de artiest/model zal kunnen werken, uitkeringen, rechtsgeschillen, subsidies, enz…

 

Neem gerust even contact op met één van onze medewerkers indien u, op welke wijze dan ook, gebruikt wenst te maken van onze diensten. Er zijn diverse mogelijkheden, van een eenmalig advies over een specifieke situatie tot het volledig en gedegen verzorgen van complete administraties.

 

Uw carrière-planning?

 

PRO ACT is nog steeds op zoek naar nieuw talent. Naast de groep reeds succesvolle modellen, hostessen, artiesten, groepen en acts begeleid PRO ACT beginnende modellen en artiesten maar ook de reeds bestaande waarvan de carrière een nieuwe impuls nodig heeft. Door ons ervaren team worden de mogelijkheden van de nieuwe medewerker in kaart gebracht en via een helder plan uitgevoerd en in de markt gezet. Het gehele traject wordt in de breedste zin met de nieuwe medewerker besproken en optimaal begeleid. Spreekt dit je aan? Stuur dan enkele foto's, een demo en neem de eerste stap, info@proactentertainment.be