Welkom

PRO ACT ENTERTAINMENT © UFEEST.BE 2011

Welkom.
Entertainment.
Media Consulting.
Management.
Fashion.
Contact.
KETNETBAND
        De KetnetBand op uw feest, party, fuif of evenement .?

    De KetnetBand boeken? Bel ons: 03/294.50.52

PRO ACT Entertainment verzorgt graag uw boeking, makkelijk, snel en vertrouwd!
PRIJS:

De Ketnetband is een band opgericht door Mark Tijsmans en zijn broer Luk in jet jaar 2000. De oorspronkelijke naam van de Ketnetband was de Lolly's. Na een optreden van de Lolly's vroeg Ketnet om van naam te veranderen en zich meer te richten naar de zender. De Ketnetband was ontstaan.

De Ketnetband blijft jaar na jaar de coolste en de leukste kidsband van het land.

De Ketnetband ziet er weer een beetje anders uit. De vertrouwde gezichten Tom en Annick worden dit jaar vervangen door de Ketnet-wrappers Sien, Charlotte en Thomas Van Goethem.

In hun nieuwe, swingende show laten Veronique, Sien, Charlotte en Thomas zien hoe goed zij samen kunnen shaken.

 

Uiteraard is iedereen door het dolle heen en roepen ze de hulp in van het publiek om de manager te overtuigen van hun muzikale kunnen ... Bovenal staat De Ketnet Band natuurlijk nog altijd voor spektakel en swingend plezier waar muziek centraal staat.De Ketnetband is met drie populaire frontzangers en ervaren muzikanten is de leukste kidsband van het land en kan  je zeker zijn van een spetterende show van hoog niveau! Ze brengen gekende covers, swingende medleys en enkele van hun eigen hits (‘Bijt in mij (2003)’, ‘Verliefd (2005)’, ‘De  

gekke pinguindans (2006 Vlaamse titelsong film Happy feet)’ en ‘Te cool voor mij (2007)’. Maar ook de bekende Ketnet-liedjes zoals Bumba, Piet Piraat, de hits van Spring en Mega Mindy passeren de revue. Dans- en zangplezier verzekerd!

Gastoptreden van Kaatje of Kathleen Aerts (ex-K3) mogelijk op aanvraag.

Er is ook een aangepaste KetnetBand Sinterklaas en Kerstshow beshikbaar.

Live optreden 65 minuten en excl. de aangepaste pa-, geluid- en lichtinstallatie.

 

Prijs: op aanvraag