Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen-

organisatie kunnen wij u optimale dienstverlening

garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten Media Consulting Contact

Wim Soutaer heeft geknokt voor zijn plaats. Wim werd na een schitterend parcours door de eerste Idool-talentenjacht derde na Peter Evrard en Natalia. Zijn zelfgeschreven zomersingle “Allemaal” was onmiddellijk een dikke hit en zijn debuutalbum “Een nieuw begin” verkocht platinum. Zijn tweede album “Twee” was een waardige opvolger en ging meer dan 20.000 keer over de toonbank! Wim timmerde sinds die tijd gestaag aan zijn weg. Hij koos voor Nederlands repertoire. Een perfecte keuze. Met zijn debuutsingle “Allemaal” leverde Wim een naamkaartje af, dat klasse, stijl, gedrevenheid, sympathie en een toekomstvisie bevatte.

In 2004 komt Soutaer op de proppen met een derde single “Voor altijd”. Ook met die derde single weet Soutaer zich te handhaven in de hoogste regionen van de Ultratop 50. Tegen de zomer van 2005 bracht Wim een nieuwe single uit “Overal”, waarmee hij weer in Tien Om Te Zien te zien was. Vanaf juni 2006 lag zijn single "Die zomer gaat nooit voorbij" in de winkel. Vanaf februari 2007 kwam de single "De wereld draait door” uit. Het jaar 2008 start met de nieuwe single "1000 manieren" waarvoor ook een videoclip wordt gedraaid in "La Riva" te Antwerpen. De zomer van 2008 werd afgesloten met een exclusieve primeur. De single "Heel de zomer lang" was een unieke samenwerking met "oude rot" Willy Sommers. Het nummer werd meteen gekozen tot supertip bij "Tien Om Te Zien" en was tevens de laatste voorbode van het nieuwe album "Dichterbij". In 2009 maakte hij een nieuwe single: “Overal ben jij” die werd gevolgd door de nieuwe zomersingle “Eerlijkheid”.


   .

Wim Soutaer Willy Sommers Yannick Bovy