Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen-

organisatie kunnen wij u optimale dienstverlening

garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten Media Consulting Contact

Haar studie nog net niet voltooid (kleuterleidster) wordt Tanja in 1998 Miss België. Toen de verplichte opdrachten er in 1999 opzaten vertrok Tanja naar Milaan om er te werken als model. Na 2 jaar Milaan wou Tanja terug naar België. Nog maar pas terug kreeg ze al een opdracht als presentatrice bij de De Rode Loper. Dit stopte midden 2001 voor Tanja maar ze bleef te gast in zowat alle denkbare programma’s. In 2001 bracht Tanja 2 CD-singles uit (respectievelijk top 20 en top 50 notering). De derde single was -ook al was het voor de eerste maal een cover- haar pas écht op het lijf geschreven: Born To Be Wild!

Eind 2003 zong ze tijdens haar 2 kerstconcerten een totaal nieuw repertoire. In het najaar van 2004 was Tanja opnieuw te gast in heel wat tv shows, bracht een single CD uit (The Way I Am) en deed enkele kerstconcerten. Tijdens de zomer zat ze regelmatig in de studio voor nieuwe opnames en er is een tour die sinds februari 2006 loopt, 'cover-girl', met live groep en backings. In 2007 treedt Tanja een zomerlang dagelijks op in Het Witte Paard. Haar foto hangt op grote straataffiches als promotie voor de badpakkenspecial van P-Magazine. Bij televisie is ze panellid in Ranking The Stars en schaatst ze bij Sterren Op Het IJs. Haar interesses gaan uit naar extreme sporten, ze werd een geregelde gaste op racecircuits, deed aan basejumpen en skydiving.

Tanja Dexters Trisha