Copyright © All rights reserved by Pro Act Entertaiment & Ufeest Webdesign by PAE       Terms of Use | Privacy Policy

PRO ACT ARTISTS, events, management & bookings Pro Act Entertainment Erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest Lic. Nr.: VG 1415/BA info@proactentertainment.be   skype: proactbelgium   www.proactentertainment.be

Pro Act Entertainment is uw juiste keuze.

Pro Act Entertainment verzorgt sinds 1995 reeds

het management van vele binnen- en buitenlandse

top artiesten, deejays, bands, acts, enz...  

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de evenementen-

organisatie kunnen wij u optimale dienstverlening

garanderen aan de beste prijzen en voorwaarden.

entertainment Tel.: 03/294.50.52
Home Entertainment Management Bedrijfsfeesten Media Consulting Contact

Lien Van de Kelder (Kortrijk, 30 oktober 1982) is een Vlaamse actrice. Ze werd bekend door haar rol als "Sofie Bastiaens" in de televisieserie Thuis.  Lien Van de Kelder deed al in verschillende toneelstukken en series o.a.: Wittekerke en Flikken mee; op dit moment studeert ze rechten. Voor die studies ging ze in 2007 op Erasmus naar Montpellier, waardoor ze even uit de serie Thuis verdween. In die serie verbleef ze toen in Tsjechië om drugsverslaafden te helpen afkicken. n de zomer van 2007 kondigde ze aan dat ze voor de commerciële zender VIJFtv het programma Outback Luke gaat presenteren. Het is meteen haar eerste opdracht als presentatrice. In 2008 werd bekend dat ze een hoofdrol zou vertolken in het nieuwe seizoen van Zone Stad, ze zal ook reportages maken voor Vlaanderen Vakantieland. Omdat dat allemaal niet meer combineerbaar was verdween ze uit de serie Thuis op het einde van het 13e seizoen (2007-2008).

Lien Van de Kelder heeft sinds 2013 een dochter en een zoon 2014. Van de Kelder combineerde haar werk als actrice met een academische studie. Ze speelde al in verschillende toneelstukken en tv-series, waaronder Wittekerke en Flikken, toen ze afstudeerde als master in de rechten. In 2007 studeerde ze in het kader van het Erasmus Student Network aan de Universiteit van Montpellier, zodat ze tijdelijk uit de serie Thuis werd geschreven. Later deed ze nog een specialisatiejaar in intellectueel eigendomsrecht.

Na haar hoofdrol in de internationale televisieproductie The Spiral (2012) werd ze gecast voor een kleine rol in de bioscoopfilm Nymphomaniac van Lars von Trier.

Sinds begin 2013 werkte Van de Kelder op het kabinet van minister van Economie en Consumentenzaken Johan Vande Lanotte, waar ze zich drie dagen per week bezighield met de wetgeving rond intellectueel eigendomsrecht.

Lien Van de Kelder